Individueel deelnemen

De FoodChallenge is een programma dat bedrijven aanbieden aan hun werknemers. Je kan dus meedoen als je werkgever je daarvoor inschrijft. Het is helaas niet mogelijk om individueel aan de FoodChallenge mee te doen. We leggen je hier graag uit waarom.

Het maken van een blijvende leefstijl verandering is moeilijk, en wij hebben ontdekt dat een paar dingen enorm helpen:

  • Gemak. Een recepten hebben is één ding, boodschappen doen en koken is een paar grote stappen verder. Door in het bedrijfsrestaurant de lunch klaar te hebben staan, en ook maaltijd tassen voor ontbijt en diner naar je te brengen zijn die stappen al half gezet.
  • Sociaal. Door samen met je collega’s de Challenge aan te gaan wordt het leuker, en het delen van ervaringen blijkt enorm motiverend.
  • Persoonlijke aandacht. Elk mens en elk lichaam is anders. Als je vragen hebt die niet zomaar in een e-mail of WhatsApp thuis horen, is het fijn als je persoonlijk contact kan hebben met een professional. Om echt voedingsadvies te mogen geven is het zelfs wettelijk verplicht om elkaar in levende lijve te ontmoeten. En dat is maar goed ook.

Deze dingen kunnen wij (nog?) niet bij jou thuis brengen. Daarom is de FoodChallenge niet beschikbaar buiten het werk.

Hoe kan ik dan toch vitale voeding ervaren?

Breng de FoodChallenge naar jouw bedrijf!

FoodChallenge is een product van Addam, en Addam komt graag bij jou op de werkvloer om kennis te maken. Als je deze site en ook www.addam.nl deelt met juiste persoon bij jouw bedrijf wie weet mogen we dan binnenkort voor je koken!

En verder?

Daarnaast zijn er een paar dingen die we je mee kunnen geven.

  • De wetenschappelijke basis van onze voeding komt van Stichting Voeding Leeft. Zij hebben twee programma’s voor specifieke doelgroepen:
    • Voor kinderen op de basisschool is er “Kids doen Mijn Eet Experiment”. In de klas, met de docent ontdekken kinderen op een leuke manier wat ook zij kunnen doen om sterk en vitaal te zijn.
    • Voor mensen die risico lopen op diabetes of al de diagnose hebben gekregen is er het programma “Keer diabetes om”. Hierin wordt o.a. via een alternatieve eetwijze een methode aangeleerd die het mogelijk kan maken om met minder of zonder medicijnen te leven met diabetes.
  • De De voedselzandloper van Kris Verburgh is leerzaam en spreekt grotendeels over dezelfde principes als wij en Voeding Leeft
  • Als je goed overweg kan met Engels en een Amerikaanse inslag je niet stoort is 14 Four van Chris Kresser erg goed. Let wel dat je hier zelf voor het eten zorgt, en dat er geen medische begeleiding is. Dit is dus niet hetzelfde als de FoodChallenge!

Meepraten?

Wij zijn een enthousiast en groeiende groep, en staan open voor ideeën en samenwerking. We horen graag van je!