Recepten

Alles wat we eten tijdens de Challenge, en wat daarna nog net zo lekker is.

Alle recepten op een rij

Hier vindt je alle recepten die de chefs speciaal voor de FoodChallenge hebben samengesteld. Elke dag en elke gang zijn bewust gekozen om te passen bij de thema’s van die dag. Maar ook na de Challenge blijven ze hier voor je beschikbaar, om je nieuwe gewoontes op een smakelijke manier vast te houden. Klik op een recept om het als PDF te bekijken en eventueel af te drukken. Het ontbijt en het diner kook je zelf thuis.

Kies zelf: doe je eigen boodschappen, of maak het jezelf extra makkelijk met Ready to cook.

Boodschappenlijsten Ready to cook bestellen

De lunchgerechten worden dagelijks in het bedrijfsrestaurant klaargemaakt en staan op je te wachten. Er zijn elke dag zelfs twee lunches om uit te kiezen. Soms bestaan de lunches uit meerdere gerechten bij elkaar zoals soep en salade. Als je wilt kun je zelf je eigen combinaties maken.


Feestelijke tussendoortjes

Iedereen herkent dat wel: je hebt voor jezelf keuzes gemaakt over hoe je wil eten, en je eigen patroon daarop aangepast. Maar sommige bijzondere momenten vragen om iets extra feestelijks, en daar zit meestal een heleboel suiker in. En dan ‘nee’ zeggen…

Hieronder een paar suggesties voor lekkere, feestelijke en toch gezonde traktaties. Makkelijk te maken, ook voor een hele afdeling!

Eet smakelijk!